L'any 2014 es va crear la comissió Agratkids formada per joves que ja són pares o mares molts d’ells tenen petits, amb la intensió d’impulsar iniciatives d’oci i culturals de qualitat dirigides als intants, però també a tota la família.

LO CLOSCAMOLL és la primera de les iniciatives impulsades per aquesta comissió que pretén, a través de la música, oferir a les famílies una jornada festiva per compartir amb els seus fills, però també amb els avis, els tiets, els cosins o els amics de l’escola. Un dia de diversió per a tots els públics!

LO CLOSCAMOLL és principalment un festival de música amb una proposta de concerts per a tots els gustos i amb activitats també relacionades amb la música i el ball on els infants i els adults hi podran participar activament.

LO CLOSCAMOLL és un festival “children friendly”. L’espai on es durà a terme està pensat i adaptat perquè les famílies s’hi puguin trobar còmodes i hi puguin trobar totes les facilitats per a atendre els seus fills. Comptarà amb un espai per a nadons, un “espai teta” per a donar el pit o l’espai fer a fer un picnic en família.

LO CLOSCAMOLL és un festival amb valors. Fomentem l’oci en família, creiem en la música com a mitjà terapèutic, d’aprenentatge i de diversió, fomentem la inclusió de tots els col·lectius i estem compromesos amb les entitats del nostre territori. En cas d’obtenir beneficis es donaran a una entitat social.

Contacte: agrat@agrat.cat

Web: www.closcamollfestival.cat

Facebook: https://www.facebook.com/closcatarrega/