Signa el Manifest                                                 Aconsegueix el teu domàs

Antecedents


Els silos és l'espai on l'Agrat i una altra entitat guarden el material i necessiten l’accés de manera continuada per poder preparar les seves activitats. En el cas de l’Agrat més d’una vintena a l’any.
Al Març, els membres de l’entitat ens vam reunir com cada any per celebrar una calçotada i així ajuntar-nos amb tota la gent que dedica temps i esforç de manera altruista a les activitats per la ciutat. 
Enguany s’esdevingué una problemàtica en l’ús d’aquest espai i l’Ajuntament va regularitzar-ne l’accés sense previs avís. Això va comportar la pèrdua de les claus per poder-hi accedir de manera lliure.

Cal remarcar que des de l'associació s'organitzen nombroses activitats obertes a tota la ciutadania de Tàrrega. 
Això suposa moltes setmanes de preparació prèvia on tots els voluntaris de les comissions treballen als Silos perquè aquestes siguin un èxit, tal com s'ha demostrat en els darrers anys.

Què ha provocat?


Que l'entitat no hi tingui l'accés lliure per a desenvolupar les tasques habituals per preparar activitats. Cal avisar prèviment a la policia perquè aquesta obri l’espai.
Això repercuteix en la fatiga de la gent de les comissions d'haver de demanar l'accés cada cop, i a més, haver d'esperar que ens obrin i que ens tanquin. La policia no és immediata, com és normal, perquè estan realitzant les tasques corresponents a la seva feina i venir a fer de conserge no és una d'elles. Igualment agraïm la seva predisposició que sempre han mostrat.


Què es demana?


Des del passat consell de març l’entitat demana tornar a tenir l'accés lliure i continuem esperant la "mà estesa" que se'ns anunciava. Engeguem la campanya #FreeSilos de forma transversal i oberta a tot Tàrrega per reivindicar l'ús i l'accés lliure a l'espai, així com el respecte als espais públics de la ciutat, que són de tots/es!

Recuperem els espai públics, recuperem els Silos! #FreeSILOS

SIGNA EL MANIFEST  -  ACONSEGUEIX EL TEU DOMÀS

Els silos són de tots/es, recuperem-los!

Aconsegueix el teu domàs i penja'l al balcó!

RESERVA'L